iPhone 4, cea mai noua versiune a popularului smartphone produs de Apple, a fost lansata in iunie in versiunea de culoare neagra, insa varianta alba a fost intarziata initial pana in iulie, apoi pana la sfarsitul anului.

"Ne pare rau ca dezamagim din nou clientii care asteapta iPhone-ul alb", a declarat purtatoarea de cuvant a Apple Trudy Muller, refuzand sa explice intarzierea.

Apple nu a precizat niciodata de ce are probleme in ceea ce priveste productia modeului alb al iPhone 4. Compania a aratat doar ca varianta "este mai dificil de produs decat ne asteptam initial".

Citeste si:

Zvonuri privind motivele intarzierii circula demult prin cercurile de fani ale Apple, de la "asortarea" culorilor pana la luminozitatea ecranului.

Apple a vandut 14,1 milioane de iPhone-uri in trimestru al treilea din acest an, in urcare cu 91% fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut, incasand 8,6 miliarde de dolari. Initial, compania nu reusea sa produca suficiente telefoane pentru a satisface cererea, dar iPhone este acum disponibil in 89 de tari, printre care si Romania.