Internet wireless gratuit in peste 80 de benzinarii Rompetrol

Rompetrol Downstream, divizia de retail a grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom, al doilea operator de internet pe piata locala, au introdus internet wireless gratuit in peste 80 de benzinarii din tara, anunta cele doua companii.

Serviciul acces la internet este disponibil in mediul urban (Rompetrol Hei si Litro), reteaua operata de Rompetrol Downstream ridicandu-se in prezent la peste 450 de benzinarii (statii proprii, Rompetrol Expres, Partener Rompetrol).

Acesta permite conectarea simultana a pana la 100 de utilizatori, iar viteza de acces ajunge pana la 6 Mbps.

Parteneriatul dintre Rompetrol Downstream si Romtelecom pentru furnizarea solutiei de „hotspot” este incheiat pentru trei ani.

In acelasi timp, grupul Rompetrol continua parteneriatul cu Romtelecom, prin care compania de telecomunicatii ofera grupului energetic servicii integrate precum telefonie fixa, date, acces la internet sau gazduire date.

Serviciul de internet de banda larga al Romtelecom avea la jumatatea anului peste 881.000 de clienti, iar compania este lider de piata pe solutiile de internet si VPN oferite companiilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri