RCS & RDS ofera telefonie fixa nelimitata catre Romtelecom si UPC pentru 2,48 euro pe luna

RCS & RDS, cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa pe piata locala, va oferi din aceasta luna pentru 2,48 de euro pe luna convorbiri nelimitate din reteaua sa fixa in trei retele fixe (RCS & RDS, Romtelecom si UPC) dar si in propria retea de telefonie mobila, anunta operatorul.

Prin abonamentul Digi Tel Fix 2 Nelimitat clientii RCS&RDS pot vorbi cu un cent pe minut (fara TVA) in restul retelelor fixe nationale, de la 5 centi pe minut (fara TVA) in restul retelelor mobile nationale si pentru convorbiri internationale si au tarife preferentiale pentru convorbiri catre Digi Mobil Italia (3.23 centi/minut, fara TVA) si Digi Mobil Spania (5 centi/minut, fara TVA)

Cine doreste sa se aboneze la Digi Tel Fix 2 Nelimitat dar sa poata vorbi si de pe telefonul Digi Mobil fara sa plateasca in plus la abonament, poate combina Digi Tel Fix 2 Nelimitat cu abonamentul Digi Mobil Zero care este gratuit.

Tarifele pentru convorbiri initiate de pe telefonul mobil sunt de un cent pe minut (fara TVA) in retelele Digi, 2 eurocenti/minut (fara TVA) in retelele fixe Romtelecom si UPC, 4 centi pe minut (fara TVA) in alte retele fixe si de la 8 centi /minut (fara TVA) in alte retele mobile nationale si pentru convorbiri internationale.

Tarifele preferentiale pentru Digi Mobil Italia si Spania (3.23, respectiv, 5 centi pe minut, fara TVA) se mentin si pentru Digi Mobil Zero.

RCS & RDS este cel mai mare furnizor de internet si televiziune si al doilea pe segmentul de telefonie fixa. Anul trecut, compania a avut afaceri de 391 milioane de euro si profit net aproximativ 50 de milioane de euro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri