Prin abonamentul Digi Tel Fix 2 Nelimitat clientii RCS&RDS pot vorbi cu un cent pe minut (fara TVA) in restul retelelor fixe nationale, de la 5 centi pe minut (fara TVA) in restul retelelor mobile nationale si pentru convorbiri internationale si au tarife preferentiale pentru convorbiri catre Digi Mobil Italia (3.23 centi/minut, fara TVA) si Digi Mobil Spania (5 centi/minut, fara TVA)

Cine doreste sa se aboneze la Digi Tel Fix 2 Nelimitat dar sa poata vorbi si de pe telefonul Digi Mobil fara sa plateasca in plus la abonament, poate combina Digi Tel Fix 2 Nelimitat cu abonamentul Digi Mobil Zero care este gratuit.

Tarifele pentru convorbiri initiate de pe telefonul mobil sunt de un cent pe minut (fara TVA) in retelele Digi, 2 eurocenti/minut (fara TVA) in retelele fixe Romtelecom si UPC, 4 centi pe minut (fara TVA) in alte retele fixe si de la 8 centi /minut (fara TVA) in alte retele mobile nationale si pentru convorbiri internationale.

Citeste si:

Tarifele preferentiale pentru Digi Mobil Italia si Spania (3.23, respectiv, 5 centi pe minut, fara TVA) se mentin si pentru Digi Mobil Zero.

RCS & RDS este cel mai mare furnizor de internet si televiziune si al doilea pe segmentul de telefonie fixa. Anul trecut, compania a avut afaceri de 391 milioane de euro si profit net aproximativ 50 de milioane de euro