Divizia locala a grupului francez de servicii de consultanta IT si dezvoltare software Pentalog va angaja pana la finalul anului inca 40-50 de persoane, cele mai multe posturi disponibile urmand sa fie pentru biroul din Brasov, afirma Monica Jiman (foto), director operational si vicepresedinte pentru dezvoltarea afacerilor in cadrul companiei.
Angajarile au fost determinate de faptul ca trei dintre clientii companiei si-au marit centrele de competenta cu intre 30 si 90% din personal. Printre specialistii care vor fi recrutati se numara cei in tehnologiile Java,Oracle si PL/SQL.

In Romania, lucreaza in jur de 380 de angajati (dintre cei 550 de angajati ai grupului), mai mult cu 40% fata de anul trecut, cele mai multe persoane fiind pentru birourile din Bucuresti, Brasov si Sibiu. In Republica Moldova, Pentalog are 100 de salariati.

Grupul va avea la finalul anului circa 600 de angajati in birourile pe care le detine in Franta, Romania, Germania, Republica Moldova, Vietnam si Israel.

Pentru 2010, Pentalog estimeaza a cifra de afaceri la nivel de grup de aproximativ 17 milioane de euro, fata de 13,5 milioane de euro anul trecut.

Romania, reprezinta intre 70-75% din totalul productiei realizate la nivelul grupului, in primele noua luni ale acestui an, cifra de afaceri produsa de angajatii de pe piata locala fiind in jurul a 8 milioane de euro.

Pe de alta parte, clientii din Romania vor reprezenta in acest an circa 1,5 milioane de euro din businessul grupului.

Cel mai mare client al grupului este unul dintre principalii producatori mondiali de semiconductori, pentru care lucreaza circa 16% din angajatii grupului de outsourcing.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri