BitDefender numeste un fost manager Microsoft la conducerea operatiunilor globale

BitDefender, producator local de solutii de securitate informatica cu operatiuni la nivel global, l-a numit ca director de operatiuni pe Charles Arizmendi (foto), acesta urmand sa ii raporteze direct lui Florin Talpes, CEO-ul companiei.

Arizmendi se va ocupa de strategia si expansiunea globala a companiei si va coordona echipele de vanzari, marketing si relatii cu clienti.

„Abilitatea lui de a imbunatati vanzarile si operatiunile de marketing si customer care imbogateste gandirea strategica a BitDefender si va ajuta la stimularea vanzarilor globale”, a declarat Florin Talpes, CEO al BitDefender.

Arizmendi vine la BitDefender cu o experienta de peste 20 de ani in vanzari, marketing si operatiuni.

El a lucrat la Microsoft, unde a coordonat echipele de vanzari, marketing si programe, pentru regiunea Europa Centrala si de Est, gestionand venituri de pana la 1.3 miliarde USD.

BitDefender, companie fondata si detinuta de Florin Talpes, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori IT din Romania, controleaza circa 40% din vanzarile de produse de securitate informatica din Romania. Analistii de la International Data Corporation (IDC) estimeaza piata locala a solutiilor de securitate la aproximativ 12 milioane euro in acest an.

Sursa foto: Microsoft.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri