Gabriel Pantelimon, fost director de vanzari si marketing la Xerox Central Eastern Europe, Israel and Turkey a fost numit country manager al companiei pentru Romania si Rep. Moldova in cadrul Xerox Corporation Development Market Operations, incepand cu 1 noiembrie 2010.
Gabriel Pantelimon (foto), care a ocupat anterior pozitia de director de marketing si vanzari - Xerox Central Eastern Europe, Israel and Turkey, il inlocuieste pe Petr Sichrovsky.

Acesta s-a alaturat echipei Xerox in 1997, in cadrul departamentului de vanzari.

Ca sef pentru operatiunile de vanzari si marketing ale Xerox in Europa Centrala si de Est, Israel si Turcia, Pantelimon a avut ca responsabilitati furnizarea de venituri semnificative si cresteri ale profitului intr-o perioada dificila din punct de vedere economic.

In noul sau rol, Pantelimon va fi responsabil de coordonarea activitatilor de marketing si vanzari, servicii globale si operatiuni de customer service pentru Xerox Romania si Republica Moldova.

"Am dedicat Xerox Romania 13 ani din viata. Voi continua strategia Xerox centrata pe servicii si solutii de management al documentelor si, impreuna cu echipa, imi doresc sa facem performanta, indiferent de conditiile economice", a declarat el.

Gabriel Pantelimon a absolvit cursurile Universitatii Politehnice din Bucuresti, Sectia Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, detine un MA la University of Surrey, Guildford in European Area Studies si un MBA la Bucharest School of Management.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri