Operatorul avea la finele lui septembrie un numar total de 9.839.000 de clienti, cu 3,2% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Veniturile din servicii ale operatorului in perioada amintita au fost de 411 milioane de euro, in scadere cu13% fata de perioada similara a anului trecut.

Clientii serviciilor preplatite au reprezentat 63% din baza totala de clienti a Vodafone Romania, iar cei ai serviciilor pe baza de abonament, 37%.

Profitul EBITDA (inainte de dobanzi, impozitare, depreciere si amortizare) inregistrat de operator a coborat cu 20,5%, la 177,1 milioane euro.

Venitul mediu pe utilizator (ARPU) din servicii mobile a fost de 84,1 euro.

Citeste si:

Acestea sunt ultimele rezultate financiare raportate de Vodafone Romania cu Liliana Solomon la conducerea companiei.

Liliana Solomon (46 de ani), directorul general al Vodafone Romania, va fi inlocuita de la 1 decembrie de Inaki Berroeta, cel care a condus operatiunile companiei de telecom din Malta din iulie 2007. Romanca a fost numita director operational al companiei pe Europa, ea urmand sa conduca un business anual de peste 33 de miliarde de euro.

Din noiembrie 2005 de cand a venit la conducerea Vodafone Romania, la cateva luni dupa preluarea Mobifon-Connex de catre grupul Vodafone, cel mai mare operator mondial de telecom, Liliana Solomon a crescut numarul de clienti ai companiei de la 5,52 milioane (septembrie 2005) la peste 9,8 milioane, in septembrie 2010.