Yahoo are 8,2 milioane de utilizatori in Romania

Gigantul Yahoo are aproximativ 8,2 milioane de utilizatori romani pentru serviciile sale, printre care cele mai cunoscute sunt cele de e-mail si instant messaging, a afirmat Marvin Liao, director of sales development for Yahoo! emerging markets business unit, in cadrul conferintei Ro:newmedia.

Conform datelor Yahoo, in Romania sunt aproximativ 9-10 milioane de utilizatori de internet, serviciile companiei fiind folosite de circa 80% dintre persoanele care au acces la continut online.

Totodata, Yahoo este cel mai vizitat site in Romania, tara noastra fiind este singura din Europa in care Yahoo este primul ca audienta, conform Google Ad Planner.

Pana la finalul anului, gigantul online va lansa o pagina de e-mail in limba romana, a mai spus Matthew West, director pentru continut si piete in dezvoltare in cadrul companiei americane.

Cifrele Yahoo despre numarul de internauti din Romania sunt diferite fata de estimarile aparute pana acum in presa.

De exemplu, potrivit Internet World Stats, tara noastra inregistra in iunie circa 7,7 milioane de utilizatori, aproximativ 35% din populatia tarii avand acces la continut online. Astfel, Romania este ultima in UE in privinta penetrarii internetului avand in vedere ca media Comunitatii Europene este de circa 67,6%,


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Bolt aduce trotinetele electrice și în București: cât costă o cursă
Setari Cookie-uri