Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila pe piata locala, lanseaza noi optiuni de internet pentru mobil, dedicate atat abonatilor, cat si clientilor PrePay si care asigura navigare nelimitata pe cele mai accesate site-uri de stiri, servicii internationale de e-mail si messenger sau retele sociale. Preturile acestora incep de la 2 euro pe luna, cu TVA.
Optiunea Net News, care costa 2 euro pe luna (cu TVA) este recomandata clientilor care isi doresc sa fie la curent cu cele mai noi stiri.

Operatorul ofera acces nelimitat prin portalul Orange pe mobil la publicatiile: m.adevarul.ro, m.cancan.ro, m.gandul.info, m.gsp.ro, m.hotnews.ro, m.prosport.ro, m.orange.ro, m.ziare.com, realitatea.mobi. Net News include suplimentar 50 MB trafic de internet pentru orice alt site in afara celor incluse in pachet.

Optiunea Net Mail este dedicata persoanelor interesate de servicii de e-mail si messenger si ofera trafic nelimitat pe m.yahoo.com, ro.m.yahoo.com, mail.live.com (Hotmail), accesibile tot prin Portalul Orange pe mobil. Pachetul in valoare de 3 euro pe luna ofera suplimentar si 150 MB trafic national de internet.

Optiunea Net Friends asigura trafic nelimitat pe cele mai cunoscute retele: m.facebook.com, m.hi5.com, myspace.com, m.netlog.com, m.twitter.com, prin portalul Orange pe mobil. Clientii pot activa optiunea cu 4 euro pe luna si primesc suplimentar 250 MB trafic national pentru orice alta destinatie decat cele nelimitate.

Dupa consumarea traficului inclus, clientii pot activa un pachet suplimentar de date la pretul d0,50 euro pentru 100 MB.

Cei care doresc pot activa simultan doua dintre optiuni (Net News and Mail, Net News and Friends, Net Mail and Friends) sau pe toate trei (Net News, Mail and Friends), iar pentru oricare varianta, clientii primesc avantajele cumulate si un bonus de 50 MB lunar.

Clientii care aleg aceste optiuni au 50% reducere permanenta la tariful optiunii pentru contractele incheiate pe 12 sau 24 de luni activate impreuna cu abonamentele Pantera, iar primele trei luni sunt gratuite in cazul incheierii unui contract pe doi ani pentru oricare dintre optiuni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri