Smartree Romania, furnizor de servicii de externalizare a activitatilor de salarizare si administrare de personal, l-a numit in luna iunie a acestui an in functia de CEO pe Virgil Adrian Stanciu (34 de ani), acesta inlocuind-o pe Alina Kish, sotia lui Eric Kish, fondatorul companiei si cel care in orezent detine 44% din actiuni dupa ce a vandut in martie pachetul majoritar al Smartree catre fondul de investitii Enterprise Investors.
Virgil Adrian Stanciu a fost intre august 2009 si mai 2010 directorul financiar al Smartree si a coordonat tranzactia de preluare a companiei de catre fondul de venture capital EVF I Investments, administrat de Enterprise Investors.

"Intentia noastra este sa ne consolidam pozitia si sa extindem gama de servicii oferita clientilor nostri. Vrem sa devenim prima optiune pentru orice companie din Romania care doreste sa externalizeze serviciile de salarizare si administrare de personal sau munca temporara", afirma Adrian Stanciu.

Noul CEO al Smartree si-a inceput cariera in 1999 in Statele Unite ca membru al echipei Merrill Lynch, una dintre cele mai mari banci de investitii din lume, si apoi al Trezoreriei Statului Mississippi.

Anterior venirii la Smartree, el a lucrat timp de doua luni (iunie-august 2009) la Rompetrol, unde a fost consultant pentru dezvoltarea businessului, conform LinkedIn. Eric Kish, fondatorul Smartree Romania, a lucrat aproximativ 10 ani in cadrul Romeptrol, acesta parasind functia de vicepresedinte al grupului la sfarsitul lui iulie anul trecut.

Stanciu a mai lucrat anterior ca senior associate corporate finance la Deloitte si corporate department manager si membru in consiliul de administratie al SSIF IEBA Trust.

El a mai fost de asemenea membru al Comisiei de Admitere la Tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti, a oferit consultanta pentru management intr-o serie de procese de privatizare, precum si consiliere in proiecte de finantare pentru companii nationale.

Smartree Romania este unul dintre principalii furnizori de servicii de externalizare a serviciilor de salarizare si administrare de personal, cu 10 ani de experienta in domeniu.

Anual compania proceseaza 400.000 de angajati, avand peste 150 de clienti, in majoritate multinationale, dar si firme cu capital integral romanesc. Cei mai multi clienti ai Smartree Romania provin din productie, in special cea auto, din retail, asigurari si servicii medicale.

Smartree Romania a fost lansata de Eric Kish in 2000 si anul trecut a inregistrat afaceri in jurul a 3,5 milioane de euro si un profit net de 340.000 de euro.

In primavara antreprenorul a vandut pentru 3 milioane de euro 56% din companie fondului de investitii polonez Enterprise Investors, suma reprezentand capital de expansiune


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri