BitDefender, furnizor solutii de securitate informatica, a lansat un produs gratuit care prin blocheaza mesajele spam de pe serverele de e-mail care functioneaza pe Linux.
Produsul reduce traficul pe mail, creste viteza de transmitere a mesajelor si reduce supraincarcarea serverelor, previne pierderea informatiilor confidentiale prin filtrarea tuturor e-mailurilor care trec prin serverul de mai si permite stabilirea unor liste de adrese de incredere sau nu, pe baza carora mesajele vor fi automat acceptate sau respinse.

“BitDefender Free Antispam for Mail Servers se adreseaza companiilor mici si utilizatorilor individuali care folosesc servere de mail si in alte medii decat Windows, dar sunt nemultumiti de performantele solutiilor anti-spam proprietare sau open-source care exista la acest moment pe piata” a declarat Alexandru Balan, BitDefender Innovation & Technology Product Manager.

Compania fondata si detinuta de Florin Talpes, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori IT din Romania, controleaza circa 40% din vanzarile de produse de securitate informatica din Romania. Analistii de la International Data Corporation (IDC) estimeaza piata locala a solutiilor de securitate la aproximativ 12 milioane euro in acest an.

Anul trecut, producatorul de securitate IT a inregistrat afaceri de aproximativ 24,7 milioane de euro si avea circa 425 de angajati pe piata locala, conform Ministerului de Finante.

Solutia BitDefender Free Antispam for Mail Servers este disponibila pe www.bitdefender.com/frams.

Sursa foto: BitDefender.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri