Produsul reduce traficul pe mail, creste viteza de transmitere a mesajelor si reduce supraincarcarea serverelor, previne pierderea informatiilor confidentiale prin filtrarea tuturor e-mailurilor care trec prin serverul de mai si permite stabilirea unor liste de adrese de incredere sau nu, pe baza carora mesajele vor fi automat acceptate sau respinse.

“BitDefender Free Antispam for Mail Servers se adreseaza companiilor mici si utilizatorilor individuali care folosesc servere de mail si in alte medii decat Windows, dar sunt nemultumiti de performantele solutiilor anti-spam proprietare sau open-source care exista la acest moment pe piata” a declarat Alexandru Balan, BitDefender Innovation & Technology Product Manager.

Compania fondata si detinuta de Florin Talpes, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori IT din Romania, controleaza circa 40% din vanzarile de produse de securitate informatica din Romania. Analistii de la International Data Corporation (IDC) estimeaza piata locala a solutiilor de securitate la aproximativ 12 milioane euro in acest an.

Citeste si:

Anul trecut, producatorul de securitate IT a inregistrat afaceri de aproximativ 24,7 milioane de euro si avea circa 425 de angajati pe piata locala, conform Ministerului de Finante.

Solutia BitDefender Free Antispam for Mail Servers este disponibila pe www.bitdefender.com/frams.

Sursa foto: BitDefender.