Orange va iesi in curand pe piata cu BlackBerry Torch 9800

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila pe piata locala, va comercializa in curand telefonul BlackBerry Torch 9800, cel mai nou smartphone lansat de compania canadiana Research in Motion. Acesta este primul model BlackBerry care are ecran tactil si tastatura Qwerty.

Oficialii operatorului nu au anuntat data exacta a lansarii sau detalii despre pretul acestuia.

Telefonul a fost lansat pe piata americana la jumatatea lunii august, iar in primul weekend de comercializare s-au vandut in jur de 150.000 de unitati, mai putin de aproximativ 11 ori comparativ cu primele trei zile dupa lansarea iPhone 4, cand Apple a vandut 1,7 milioane de exemplare, scria cu trei luni in urma cotidianul american The Wall-Street Journal.

BlackBerry Torch 9800 are ecran tactil, camera de 5 megapixeli cu flash si GPS si ruleaza pe BlackBerry 6, un sistem de operare nou care permite utilizatorilor sa primeasca in acelasi loc e-mailurile, dar si cele mai noi informatii de pe retele de socializare precum Facebook ori Twitter.

Telefonul este comercializat pe piata din SUA pentru 199 de dolari impreuna cu un contract de doi ani cu AT&T, pretul fiind similar cu cel al iPhone 4, versiunea cu memorie de 16 GB. Operatorul telecom AT&T are drepturile de exclusivitate pentru comercializarea BlackBerry pe piata americana.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri