„Cumperi 1, primesti 3” ii permite clientului sa isi personalizeze pacheltul in functie de propriile nevoi. Pachetul are doua optiuni: clientul plateste un abonament si primeste doua abonamente economice gratuite sau plateste doua abonamente eligibile cu o reducere suplimentara si primeste un abonament economic gratuit. Oferta este disponibila pana la finalul anului.

Majoritatea abonamentelor standard pot fi incluse in pachetul „Cumperi 1, primesti 3” (voce: Voce Fix 1000+, Voce Oriunde 2000+, Voce Fix Nelimitat, Voce Oriunde 4000+; internet: Clicknet Play, Clicknet Power; TV: Dolce Variat, Dolce Star sau Dolce iMaxim).

Promotia se adauga celor acordate prin promotia de iarna, disponibila atat pentru clientii existenti ai Romtelecom, cat si pentru cei noi: 200 de minute gratuite pentru doua luni catre retelele fixe si mobile in Romania, SUA si Canada si retelele fixe din UE (minutele sunt activate prin apelarea unui numar special fara a fi nevoie de semnarea unui contract) si pana la 800 de minute pe luna in aceleasi tari, timp de 24 de luni, pentru clientii care semneaza un nou contract de voce.

Produsele gratuite care pot fi introduse in acest pachet sunt:
- Voce Zero Plus: abonament gratuit, fara minute incluse, minute gratuite cu un numar favorit in reteaua Romtelecom, un telefon gratuit pentru noul serviciu;
- Clicknet Zero: abonament gratuit, viteza de download de 1 Mbps, 512 Kbps viteza pentru upload, disponibil pentru toate tehnologiile, modem de baza gratuit pentru noul serviciu;
- Dolce National Zero: abonament gratuit, 24 de canale, primul STB este taxat cu 30 de euro, fara TVA (cu plata integrala sau in 12 sau 24 de rate);
- Dolce iNational Zero: abonament gratuit, 27 de canale, include 2 canale HD, primul STB este in custodie.

Citeste si:

Romtelecom ofera clientilor Dolce un echipament cu capabilitati HD, cu hard disk si caracteristici suplimentare, numit Dolce+ PVR (Personal Video Recorder), care costa 189 Euro (cu TVA). In cazul in care un client se aboneaza la pachetul suplimentar Dolce HD primeste o reducere de pana la 60 de euro fata de tariful de lista pentru acesta.

Echipamentul permite utilizatorului sa inregistreze emisiunile dorite in format standard sau de inalta definitie, sa puna pauza in timpul transmisiunilor in direct, sa deruleze inainte sau inapoi continutul stocat pe hard disk-ul echipamentului, sa inregistreze doua evenimente simultane diferite, sa inregistreze automat emisiunea care este urmarita in momentul respectiv sau sa inregistreze automat toate episoadele unui serial.

Romtelecom a inregistrat afaceri de 546,8 milioane de euro in primele noua luni ale acestui an, mai putin cu 7,5% fata de perioada similara a anului trecut.

Principalii concurenti ai companiei sunt RCS&RDS si UPC Romania.