Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, lanseaza o optiune care costa un euro pe luna si care permite clientilor companiei sa vorbeasca cu persoanele aflate in Italia cu 7 eurocenti pe minut catre retelele fixe si 20 de eurocenti pe minut catre retelele mobile.

Optiunea este valabila atat pentru utilizatorii de abonamente cat si pentru cei de cartele.

„Comunitatea romanilor din Italia este deosebit de importanta pentru noi, iar nevoile de comunicare cu rudele si prietenii din Italia cresc, in special in perioada Sarbatorilor de iarna”, a declarat Karsten Wildberger, chief commercial officer, consumer business unit, Vodafone Romania.

Clientii serviciilor prepaid oferite de Vodafone Italia pot suna catre un numar preferential din reteaua Vodafone Romania, prepaid sau postpaid, la un tarif de 1 eurocent pe minut. Serviciul este disponibil prin activarea unei extraoptiuni ce are un tarif de 1 euro pe saptamana.

In urma cu aproximativ o luna, RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie fixa si mobila din Romania au anuntat lansarea serviciilor de telefonie mobila in Italia, dupa ce in 2008 a intrat pe piata din Spania.

In Italia se afla peste un milion de romani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri