Operatorul de telefonie mobila Zapp anunta lansarea serviciului multiSMS, care permite trimiterea aceluiasi mesaj SMS la mai multi destinatari, prin intermediul portalului ZappMobile.

Taxarea mesajelor se face in functie de destinatari si numarul lor, utilizatorii putand vedea in timp real cat va costa mesajul trimis. De asemenea, utilizatorii pot vedea istoricul mesajelor trimise si costul acestora.

In perioada Sarbatorilor de iarna, utilizatorii pot programa trimiterea de mesaje catre diversi destinatari, acestea urmand sa fie trimise automat la momentul ales (Ajun Craciun, Craciun, Anul Nou etc.). In contul sau de pe portalul ZappMobile, utilizatorul poate vizualiza lista cu mesajele in asteptare pentru a fi trimise si poate sterge mesajele daca acestea nu au fost inca livrate. Pana la 1 ianuarie inclusiv, SMS-urile pot fi trimise catre orice destinatie cu numai 3 centi/mesaj.

Noul serviciu este disponibil abonatilor Zapp care detin cont gratuit pe portalul ZappMobile.

Compania Telemobil, operatorul serviciului Zapp, a inregistrat in ultimii ani o crestere spectaculoasa a cifrei de afaceri: 14 milioane de dolari in 2002, 52 mil.de dolari in 2003 si 93 de mil.de doalari in 2004.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »