BlackBerry Torch 9800 are ecran tactil, camera de 5 megapixeli cu flash si GPS si ruleaza pe BlackBerry 6, un sistem de operare nou care permite utilizatorilor sa primeasca in acelasi loc e-mailurile, dar si cele mai noi informatii de pe retele de socializare precum Facebook ori Twitter.

Orange a lansat totodata smartphone-urile Samsung Omnia735, Sony Ericsson Xperia X8, BlackBerry Curve 3G 9300, HTC Desire HD sau Nokia E5.

Primele trei modele pot fi achizitionate incepand de la 69 euro impreuna cu un abonament de voce de minimum 20,84 euro. La acesta se adauga optiunea My Smartphone de 9,73 euro, respectiv optiunea BlackBerry 12.

Citeste si:

HTC Desire HD este la oferta incepand de la 199 euro impreuna cu un abonament de voce de cel putin 20,84 euro si optiunea My Smartphone de 9,73 euro, iar telefonul Nokia E5 poate fi cumparat la preturi care incep de la 160 de euro pentru un abonament de voce de minimum 12,5 euro.

Operatorul de telefonie mobila va lansa in urmatoarele saptamani smartphone-urile Nokia N8 si Nokia C7, cele mai noi modele ale producatorului de telefoane finlandez. Acestea ruleaza pe sistemul de operare Symbian 3.

„Vanzarile de smartphone-uri s-au dublat in primele noua luni ale anului comparativ cu perioada similara din 2009, iar numarul de clienti care utilizeaza date mobile a ajuns la peste trei milioane. Asadar, vorbim despre un segment de piata in plina ascensiune. Vrem sa il dezvoltam si sa il facem mai accesibil printr-o gama diversificata de telefoane, la preturi incepand de la 29 euro.” a declarat Petre Dobrescu, product division manager in cadrul Orange Romania.