Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, lanseaza mai multe optiuni si avantaje pentru utilizatorii de cartele, prin care acestia primesc 3000 de minute si SMS-uri in retea plus 75 de minute nationale/internationale si SMS-uri nationale, pentru 6,20 euro credit pe luna, cu TVA. Pentru utilizatorii ce isi activeaza cartela incepand din 23 noiembrie 2010, costul extraoptiunii este de 4,96 euro credit in prima luna (cu TVA).

Pe de alta parte, utilizatorii pot vorbi gratuit dupa plata primelor doua minute dintr-un apel in retea, cu extraoptiunea Vorbesti Maxim, la un tarif de 0,62 euro credit lunar.

Operatorul include totodata extraoptiuni pentru apelurile internationale: 30 de minute de convorbiri internationale pentru 2,48 euro credit pe luna, 60 de minute pentru 3,72 euro credit pe luna si 120 de minute pentru 6,20 euro credit pe luna.

Noii utilizatori de cartele Vodafone pot testa internetul pe mobil, gratuit, timp de o saptamana, printr-un bonus ce include 50 MB trafic de date.

Utilizatorii pot primi de asemenea 12 luni de valabilitate in plus a cartelei, pentru 10 euro credit. Extraoptiunea “Valabilitate” poate fi activata printr-un apel la *100#, meniul Promotie.

Toate preturile includ TVA.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Vodafone, Telekom, Orange si RCS&RDS, amendate cu 1,61 mil. lei