eMag, cel mai mare mare retailer online pe piata locala, a lansat cu o investitie de 50.000 de euro un showroom la Craiova pentru care asteapta vanzari de 0,5 milioane de euro pana la finalul anului si de 6 milioane de euro in 2011, potrivit oficialilor companiei.

Cel de-al saptelea showroom al companiei este amplasat in incinta Galeriilor Real, are o suprafata de 300 de metri patrati si sapte angajati.

“Noul showroom din Craiova reprezinta un pas important in strategia noastra de a creste increderea in comertul online si prin prezenta offline in cele mai importante orase ale tarii,” a declarat Iulian Stanciu, director eMag.

In ultimele luni, rata medie de conversie, respectiv procentul celor care comanda dintotalul celor care viziteaza zilnic site-ul eMag, a crescut la 5%. La nivel local,cu exceptia oraselor in care eMAG este prezent si prin showroom, rata de conversie
este de trei ori mai mica.

Pentru acest an, conducerea eMag isi doreste sa ajunga la afaceri de 100 de milioane euro, mai mult cu 56% fata de 2009.

Compania opereaza magazinul www.emag.ro sapte showroom-uri in Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta si Craiova.

Sursa foto: eMag.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si