Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila pe piata locala, lanseaza 171 de magazine in franciza, compania ajungand astfel la o retea de distributie de 464 de magazine la nivel national.
Noul model de business a fost lansat in aprilie 2009 prin deschiderea primei francize la Pitesti si a presupus o investitie totala de peste 4 milioane de euro. In prezent reteaua de 171 de magazine are 500 de angajati in 82 de localitati.

„Programul franciza are o dubla valenta - asigura clientilor acces rapid si facil la oferta Orange, iar pentru antreprenori ofera sansa de a-si dezvolta o afacere de succes, bazandu-se pe tehnici de comercializare si marketing perfectionate in timp”, a declarat Florin Popa, director de vanzari si distributie in cadrul Orange Romania.

Odata cu finalizarea programului, Orange lanseaza o campanie exclusiv in reteaua Orange store, prin care in perioada 26 noiembrie - 31 decembrie clientii care activeaza pachete de voce sau de date mai mari de 12 euro participa la trageri la sorti saptamanale si pot castiga unul dintre cele 85 de televizoare LCD puse la dispozitie.

Orange Romania are o retea de distributie, cu 99 magazine proprii, 171 in regim de franciza, 117 puncte de vanzare pe baza parteneriatului cu lantul de retail Euro GSM si 77 cu Say.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri