Optiunea internet pe mobil roaming integrat 500 MB ofera utilizatorilor trafic national inclus de 500 MB plus trafic in roaming de 500 MB, la tariful 19,68 euro pe luna(cu TVA), in Austria, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie.

Oferta este valabila atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii de business, utilizatori ai serviciilor pe baza de abonament.
Clientii Vodafone care doresc sa acceseze internetul de pe telefonul mobil intr-un numar extins de destinatii pot alege optiunea internet pe mobil roaming integrat 1 GB, cu trafic national inclus de 1 GB la care se adauga 1 GB trafic de date in roaming, la tariful de 36,79 euro lunar (cuTVA).

Acest pachet include suplimentar 28 de destinatii: Albania, Australia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia si Turcia.

Citeste si:

Clientii care opteaza pentru noile pachete de internet pe mobil national si in roaming beneficiaza de optiunile de notificare in roaming, pentru un control mai bun al costurilor atunci cand se afla in strainatate.

Pentru ambele optiuni de internet pe mobil, traficul suplimentar in roaming este taxat cu 1,24 euro pe MB, iar traficul realizat in alte tari decat cele incluse in noile optiuni smartphone cu roaming inclus este taxat cu 9,92 euro MB.
Tarifele includ TVA.