Apple va fi principalul castigator in sezonul de iarna, potrivit analistilor, care sustin ca in luna decembrie reducerile modeste vor atrage totusi un trafic mare de cumparatori in magazinele companiei. Produsele care vor fi la mare cautare sunt iPad-urile, iPod-urile si MacBook-urile.

1 milion de MacBook-uri vor fi vandute lunar in T4 2010

Vanzarile globale de notebook-uri MacBook in al patrulea trimestru al acestui an vor atinge un milion de unitati pe luna (de la o medie de aproximativ 760.000), iar modelele MacBook Air vor reprezenta 20-25% din volumul total, potrivit cifrelor indicate de compania de cercetare IDC.

Magazinul de tip App Store, "viitorul trend" in piata

Zilele bunurilor prezente la raft sunt numarate, conform lui John Carmack, director tehnic la id Software. Modelul de distributie al magazinului App Store este "viitoarea moda pentru orice". Pe aceasta platforma, dezvoltatorii pot primi feedback direct de la utilizatori, pot interactiona cu acestia si, in acest sens, pot face diverse modificari asupra aplicatiilor create, in functie de cererile consumatorilor.

Start optimist pentru sezonul de cumparaturi online de Sarbatori in SUA

In Vinerea Neagra (Black Friday), care marcheaza inceputul sezonului cumparaturilor de vacanta pentru segmentul retailului online in Statele Unite, Apple a fost, de asemenea, invingator.

Vanzarile avute de Apple in Vinerea Neagra reprezinta aproximativ 10% din totalul vanzarilor pe care Apple il va inregistra in sezonul sarbatorilor de iarna, arata BusinessInsider.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Trump amenință să reglementeze sau să ”închidă” platforme precum Twitter
Setari Cookie-uri