Germanos Telecom Romania, cea mai mare retea de distributie de produse si servicii de telefonie mobila, lanseaza o promotie prin care cei care isi achizitioneaza un telefon mobil primesc cadou un voucher cu care beneficieaza de o reducere de cate 50 de lei pentru orice camera foto Nikon si/sau sistem de navigatie Smailo Nikon.

Oferta este valabila intre 26 noiembrie si 9 ianuarie 2011, iar reducerea se aplica la un singur produs din oferta Germanos.

Pentru mai multe telefoane mobile cumparate, Germanos ofera numarul echivalent de vouchere, dar nu se pot cumula mai multe vouchere pentru achizitionarea unui singur produs.

Nu se pot obtine reduceri mai mari de 50 de lei la achizitia unei camere foto Nikon si a unui sistem de navigatie Smailo din promotie, ci se poate procura un numar de produse echivalent cu cel de telefoane cumparate.

Aceasta promotie nu este valabila pentru pachetul de Craciun care contine camera foto Nikon L21 si telefonul Samsung E1150.

Retailerul telecom Germanos este prezent in Romania din 1996 si face parte din grupul elen OTE, alaturi de Cosmote si de operatorul de telefonie fixa, internet si televiziune digitala Romtelecom.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri