Tjobs.ro, site de recrutare pentru locuri de munca in strainatate, va primi o finantare estimata la circa 500.000 de euro de la un grup de investitori printre care se afla business angels din Europa de vest si Fundatia Post Privatizare.
Serviciul dezvoltat in Targu Mures cu o investitie de 100.000 de euro ofera lunar acces la peste 21.500 de noi locuri de munca in strainatate pentru romani si reuneste 560 de agentii de recrutare din Romania, reprezentand 98% din companiile de profil existente.

Proiectul a fost demarat in 2008 de un grup de specialisti in recutare internationala, dar site-ul a fost lansat oficial in iulie 2009, dupa 10 luni de cercetare a pietei si planificare a proiectului.

"Practic, cu aceasta finantare reusim sa terminam anul viitor ce ne-am propus sa dezvoltam pana la finalul lui 2012!", spune Calin Stefanescu, CEO, Tjobs.ro

Managerul doreste ca in urmatoarea perioada sa creasca numarul de locuri de munca oferite si de contracte obtinute la nivel international.

Pana in luna august a acestui an serviciile au fost oferite gratuit, dar in prezent modelul de business se bazeaza pe abonamentele oferite agentiilor de recrutare, taxele percepute pentru promovarea CV-urilor si comisionul obtinut din derularea contractelor de la companiile internationale care angajeaza.

TJobs.ro a obtinut aceasta finantare dupa participarea la evenimentul VentureConnect, organizat de casa de avocatura Biris Goran in luna iunie a acestui an la Bucuresti dupa care au urmat doua luni de negocieri.

Cea de-a doua editie a VentureConnect va avea loc pe 8 decembrie in cadrul evenimentului NetCamp 2010 desfasurat la Bucuresti.

Sursa foto: Tjobs.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri