Serviciul dezvoltat in Targu Mures cu o investitie de 100.000 de euro ofera lunar acces la peste 21.500 de noi locuri de munca in strainatate pentru romani si reuneste 560 de agentii de recrutare din Romania, reprezentand 98% din companiile de profil existente.

Proiectul a fost demarat in 2008 de un grup de specialisti in recutare internationala, dar site-ul a fost lansat oficial in iulie 2009, dupa 10 luni de cercetare a pietei si planificare a proiectului.

"Practic, cu aceasta finantare reusim sa terminam anul viitor ce ne-am propus sa dezvoltam pana la finalul lui 2012!", spune Calin Stefanescu, CEO, Tjobs.ro

Managerul doreste ca in urmatoarea perioada sa creasca numarul de locuri de munca oferite si de contracte obtinute la nivel international.

Pana in luna august a acestui an serviciile au fost oferite gratuit, dar in prezent modelul de business se bazeaza pe abonamentele oferite agentiilor de recrutare, taxele percepute pentru promovarea CV-urilor si comisionul obtinut din derularea contractelor de la companiile internationale care angajeaza.

Citeste si:

TJobs.ro a obtinut aceasta finantare dupa participarea la evenimentul VentureConnect, organizat de casa de avocatura Biris Goran in luna iunie a acestui an la Bucuresti dupa care au urmat doua luni de negocieri.

Cea de-a doua editie a VentureConnect va avea loc pe 8 decembrie in cadrul evenimentului NetCamp 2010 desfasurat la Bucuresti.

Sursa foto: Tjobs.ro