Contextul de business actual impune eficientizarea tuturor operatiunilor. Credeti ca ati epuizat toate oportunitatile pentru a economisi bani si timp pentru compania Dvs ? Oare este posibil sa mai puteti reduce costurile, acum, cand cheltuielile operationale continua sa creasca, iar climatul economic instabil nu va permite sa va planificati activitatile asa cum ati dori?
Intrati pe site si inregistrati-va pentru a obtine accesul privilegiat la kit-ul de evaluare ERP gratuit pus la dispozitie de Epicor. Acesta include analizele si studiile cele mai recente, efectuate de catre companii de renume mondial, precum Aberdeen Group, dar si explicatii practice referitoare la ce trebuie sa stiti atunci cand alegeti o solutie ERP.

• Sa luati decizii in deplina cunostinta de cauza, avand in vedere toate aspectele relevante selectiei si implementarii de solutii ERP

• Sa imbunatatiti fundamental agilitatea si precizia tuturor operatiunilor, prin functionalitati de business, servicii Web si acces mobil;

• Sa evaluati randamentul investitiei in ERP, simuland diverse scenarii, cu ajutorul Calculatorului ROI

Epicor Software este un lider mondial in livrarea solutiilor software de business catre industriile de productie, distributie, comert cu amanuntul, HORECA si servicii profesionale. Cu peste 20.000 de clienti in mai mult de 150 de tari, Epicor ofera solutii software integrate pentru planificarea resurselor intreprinderii (ERP), managementul relatiilor cu clientii (CRM), managementul lantului de aprovizionare (SCM) si comertul cu amanuntul, care permit companiilor sa obtina o eficienta crescuta si sa isi mareasca profitul.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Epicor Software
Tel: +40 21 212 10 24
Email: info.ro@epicor.com



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri