Vodafone Romania, al doilea jucator pe piata locala de telefonie mobila, lanseaza noi oferte prin care utilizatorii isi pot cumpara servicii de internet mobil, netbook-uri sau echipamente de date.
Clientii operatorului pot achizitiona netbook-ul Acer D260, incepand de la 99 de euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone Internet Mobil Nelimitat, incheiat pe trei ani, iar cei care vor sa achizitioneze tableta Samsung Galaxy Tab o pot cumpara cu 399 de euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament de date mobile, pe trei ani.

Utilizatorii de business care isi activeaza un abonament Vodafone Internet Nelimitat Plus de 11,45 euro pe luna (TVA inclus) sau mai mare primesc gratuit: suita de aplicatii de birou IBM Lotus Symphony, pachetul de hosting Vodafone MyDomain (pentru extinderea afacerii pe Internet, incluzand nume de domeniu, spatiu de gazduire pentru site de 100 MB), cinci conturi de e-mail pe domeniul ales, fiecare cu spatiu de 3 GB, solutia antivirus Vodafone PC Protection (gratuit timp de trei luni) si un memory stick de 2 GB.

Pe de alta parte, utilizatorii Vodafone pentru acces la internet pe baza de cartela pot naviga pe cu 1 cent /MB, sau pot activa una din optiunile cu trafic inclus.

Serviciile Vodafone de internet mobil sunt disponibile la nivel national pentru 90% din populatia Romaniei, la viteze de pana la 21,6 Mbps.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri