Orange, cel mai mare operator de telecom pe piata locala, lanseaza noi optiuni pentru apeluri internationale, oferta fiind valabila din 6 decembrie atat pentru abonati cat si pentru clienti PrePay catre retele fixe si mobile din Canada, Statele Unite ale Americii, Turcia si Uniunea Europeana.

Abonatii persoane fizice pot alege o noua optiune cu 30 de minute internationale la 5 euro pe luna, iar clientii PrePay beneficiaza de 10 minute internationale cu 1,86 euro lunar. Clientii business au la dispozitie optiunea cu 70 de minute internationale la 9,92 euro pe luna.

Pentru convorbirile efectuate dupa terminarea minutelor incluse in optiune clientii plateste 0,19 euro/minut pentru abonati persoane fizice; 0,30 euro pe minut pentru clienti PrePay si 0,15 euro pe minut pentru clienti business. Pentru orice convorbire, primul minut este indivizibil, apoi taxarea se face la secunda.

Orange avea 10,4 milioane de clienti la finalul lui septembrie si a inregistrat venituri de 246 milioane de euro in trimestrul al treilea al anului.

Tarifele includ TVA.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Telekom Romania, rezultate stabile in 2015