Grupul Genesys estimeaza afaceri de 30 mil. euro in 2011

Grupul Genesys, din care fac parte Genesys Systems, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme si servicii IT de pe piata locala, si companiile Genesys Distributie Romania si Bulgaria, va ajunge anul viitor la afaceri de circa 30 de milioane de euro, nivel atins in 2008, a afirmat, Sorin Baltag, directorul general al grupului.

„Pentru 2011, Genesys Systems are ca obiective cresterea profitabilitatii generale si a valorii adaugate la nivelul fiecarui angajat. Vom pune accentul pe cele doua unitati de business aflate in expansiune si care creeaza valoare pentru clientii nostri (aplicatii software si servicii IT profesionale), fara a neglija solutiile integrate de infrastructura IT, bazate pe parteneriate cu cele mai importante companii IT internationale. La nivel grupului de companii (Genesys Systems, Genesys Distributie Romania si Genesys Distributie Bulgaria) ne propunem sa atingem o cifra de afaceri cat mai apropiata de cea din 2008, cand am trecut de 30 milioane de euro” , a explicat managerul.

In 2009, Genesys Systems a avut venituri de 7,7 milioane de euro fata de 12,7 milioane de euro in urma cu doi ani. Pe de alta parte, Genesys Distributie a avut anul trecut afaceri tot de 7,7 milioane de euro, iar in urma cu doi ani 17,3 milioane de euro.

Compania de integrare de solutii IT&C a inregistrat in trimestrul al treilea din acest an o crestere de afacerilor de peste 30% fata de aprilie-iunie, in timp ce pentru ultimele trei luni din 2010, Genesys Systems estimeaza o majorare a businessului de circa 8-10% fata de iulie-septembrie.

Cea mai mare crestere a fost inregistrata de divizia de aplicatii software, aceasta obtinand venituri mai mari cu 138% in primele noua luni ale anului fata de perioada similara a anului 2009.

Genesys Systems a fost lansata in 1994, iar compania de distributie in 2006. Anul trecut cele doua companii aveau 135 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Telefoanele de serviciu: ce trebuie să luați în calcul înainte de a alege oferta
Setari Cookie-uri