DigiSign, furnizor de certificate digitale care a fost cumparat anul trecut de compania de telecomunicatii Ines Group, l-a numit pe Iosif Szavuj ca director general incepand cu 1 decembrie.
Szavuj are 44 de ani si lucreaza in cadrul Ines Group din 1996, managerul detinand totodata 25% din compania fondata in urma cu 17 ani. Acesta a absolvit Universitatea 'Politehnica' din Bucuresti in 1990.

Ines Group a cumparat anul trecut pentru 1,5 milioane de euro compania DigiSign, aceasta oferind servicii precum semnatura electronica, certificate de server si marcare temporala. Cu ajutorul semnaturii electronice se pot face tranzactii online, se pot trimite e-mailuri, se pot securiza serverele sau se pot depune formulare la principalele institutii publice: ANAF, Registrul Comertului, Sistemul Electronic de Achizitii Publice Inspectoratul Teritorial de Munca.

In Romania, semnatura electronica era folosita anul trecut de circa 5.000 de firme si de aproximativ 50.000 de utilizatori individuali.

DigiSign este o companie infiintata in 2005 care in 2009 avea opt angajati, afaceri in jurul a 210.000 de euro si pierderi nete de 1,3 milioane de de euro potrivit datelor Ministerului de Finante.

Compania este detinuta de Comaford Limited din Cipru care controleaza 38% dintre actiuni si Ines Group, furnizor de telecom care are restul de actiuni 62%.

Ines Group, operator de telecomunicatii din Bucuresti, ofera servicii business precum acces dedicat prin fibra optica, IP/VPN, telefonie fixa, Data Center (colocare, servere dedicate), iar pentru clientii din segmentul rezidential, compania ofera televiziune digitala prin fibra optica, inclusiv transmisie de canale HD.

Anul trecut furnizorul de telecom a avut afaceri de 5,78 milioane de euro si 65 de angajati.

Actionarii Ines Group sunt Dorinel Silviu Sabau (75%) si Iosif Szavuj (25%).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri