Orange ar putea plati o amenda cumulata de peste sapte miliarde de lei pentru ca nu a transmis Autoritatii modelele de calcul necesare pentru calculul tarifelor de interconectare
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii a obtinut saptamana aceasta o a doua victorie in instanta, in fata operatorului Orange Romania, dupa ce instanta i-a dat dreptate, recent, si in procesul pe care i-l intentase Romtelecom. Urmare a acestei decizii, "Orange Romania are obligatia de a plati ANRC o amenda in valoare de 15 milioane de lei vechi pentru fiecare zi de intarziere in furnizarea documentatiei aferente modelului top-down de calculatie a costurilor de tip LRIC, necesar pentru stabilirea noilor tarife de interconectare, fundamentate pe costuri," a precizat, pentru Curierul national, ANRC.

"Aceasta decizie apartine Curtii de Apel Bucuresti care a respins cererea Orange Romania de anulare a deciziei prin care ANRC a sanctionat operatorul pentru nefurnizarea documentatiei. Compania Orange Romania avea obligatia de a transmite ANRC, pana la data de 31 martie 2004, documentatia modelului top-down de calculatie a costurilor de tip LRIC, necesar pentru stabilirea noilor tarife de interconectare, fundamentate pe costuri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri