Google, compania care detine cel mai mare motor de cautare, urmareste ca pana la finalul anului urmator sa isi creasca echipa locala pana la un numar de 7-8 angajati.

Google a anuntat, la inceputul lunii trecute, ca a deschis un birou de afaceri in Bucuresti, condus de Dan Bulucea, fostul director de business si marketing de la Microsoft Romania.

Echipa locala, formata in prezent din Dan Bulucea (foto), country manager, si Norbert Simionescu, account strategist, va fi responsabila pentru dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei Google in Romania, stabilirea unor relatii de afaceri cu partenerii romani, comunicarea catre companiile locale a beneficiilor prezentei online si vanzarile directe de publicitate.

"Pana la finalul lui 2011 planuim sa crestem echipa locala si sa ajungem la un numar de 7-8 angajati. Cautam, in principiu, oameni de vanzari si marketing. Toate job-urile disponibile pentru piata romaneasca vor putea fi gasite pe pagina Google dedicata acestui segment", a declarat Bulucea.

Obiectivele companiei in Romania sunt legate de cresterea numarului de utilizatori de Internet si de realizarea unei mai bune promovari a tarii noastre.

"Vrem sa punem la dispozitia companiilor mici in primul rand, deoarece cele mari cunosc avantajele promovarii prin Google, acele unelte care le permit acestora sa se promoveze mai eficient, vrem sa aducem informatii relevante utilizatorilor si sa facem Romania mai cunoscuta", a explicat country managerul companiei.

De asemenea, planul Google in Romania este acela de a localiza cat mai multe servicii disponibile, in momentul de fata, la nivel global.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Romania fruntasa la neincasarea TVA in UE pentru cinci ani consecutiv