Inca de la primii pasi, piata telecom din Romania a surprins datorita ritmului rapid de dezvoltare, generat si de atentia pe care companiile active in acest domeniu au acordat-o intotdeauna satisfactiei clientilor-companii. In ultimele luni, flexibilitatea partenerilor a devenit o componenta strategica a oricarui plan de optimizare a costurilor, iar Romtelecom, un partener traditional din zona telecom, a raspuns acestei nevoi prin redefinirea portofoliilor de servicii pentru companii puse la dispozitie de divizia Romtelecom Business Solutions. In consecinta, operatorul a lansat de curand pe piata o oferta de voce si servicii de Internet simplificata si usor de personalizat, ce raspunde cerintelor actuale ale companiilor.
Noua oferta de voce are la baza patru servicii diferite de telefonie fixa, care introduc conceptul de convorbiri nelimitate intre retelele Romtelecom si Cosmote, minute incluse catre destinatii nationale, internationale sau catre retele mobile. Cu o structura mult mai accesibila pentru utilizatori, noul portofoliu ofera, de asemenea, costuri mai avantajoase, cu abonamente care incep de la doar €9,9 pe luna (fara TVA).

Redefinirea portofoliilor a insemnat si o simplificare a portofoliului Clicknet de servicii de Internet, la trei abonamente noi. Gradate pentru a oferi viteza de transfer potrivita nevoilor de business ale diferitilor clienti, noile solutii de acces la Internet oferite de Romtelecom introduc si beneficii care sustin dezvoltarea afacerilor clientilor. Astfel, ofertele Clicknet includ, gratuit, garantarea calitatii in baza acordului privind nivelul calitatii serviciului (SLA), servicii de back-up si recuperare rapida de date, casute de email si gazduire web, optiunea de a primi factura in varianta electronica si o licenta NORTON Antivirus, valabila pe o perioada de un an.

Carpat Guard este una dintre cele mai importante companii de securitate, paza si interventie din Romania, iar in acest domeniu de activitate, seriozitatea si promptitudinea sunt esentiale pentru succes.

„Munca noastra nu este nici usoara, nici simpla, de aceea avem nevoie de parteneri in care sa avem deplina incredere ca ne vor fi alaturi de fiecare data si ca ne vor sustine in orice conditii. Romtelecom a fost prima noastra alegere pentru serviciile de comunicatii si astazi putem spune ca a fost si cea mai buna alegere”, au declarat reprezentantii Carpat Guard.

„Colaboram de foarte multi ani cu Romtelecom, timp in care am crescut de la o mana de oameni la o echipa de cateva sute. Activitatea noastra s-a dezvoltat, numarul de clienti a crescut si el, iar cerintele noastre au devenit tot mai complexe. De fiecare data, echipa Romtelecom Business Solutions ne-a ascultat, ne-a inteles si a venit in intampinarea noastra, adaptandu-si oferta la schimbarile inerente evolutiei companiei. Pachetele integrate de solutii pe care ni le-au pus la dispozitie ne-au ajutat sa tinem sub control costurile activitatii noastre si sa ne indeplinim dorinta de a oferi servicii de securitate accesibile tuturor.”

Dintre noile oferte Romtelecom Business Solutions, Carpat Guard a ales abonamentul de telefonie fixa Standard Plus, care, pentru un tarif de €9,9 pe luna (fara TVA), ofera 100 de minute incluse pentru convorbiri catre toate retelele nationale fixe si in reteaua mobila Cosmote. Dupa depasirea acestei limite, fiecare minut catre aceste destinatii este taxat cu €0,025 pe minut, indiferent de ora la care este initiat apelul. Carpat Guard a ales oferta Clicknet de acces la Internet, profitand astfel si de o caracteristica unica oferita de Romtelecom Business Solutions clientilor companii: garantarea calitatii pe baza unui acord privind nivelul calitatii serviciului (SLA). De altfel, in acest moment, Romtelecom este singurul furnizor de servicii de comunicatii electronice din tara care le garanteaza contractual, gratuit in varianta standard, clientilor sai juridici calitatea serviciilor furnizate si solutionarea prompta a oricarei probleme.

„Clientii nostri au invatat ca se pot baza pe noi la orice ora din zi si din noapte si este obligatia noastra sa raspundem prezent de fiecare data cand apeleaza la noi”, au explicat reprezentantii Carpat Guard.

„Acordul privind Nivelul Calitatii Serviciului inseamna ca noi putem fi cu adevarat disponibili 24 de ore din 24 si 7 zile din 7 si ca vom putea raspunde imediat si in orice conditii la orice apel din partea clientilor nostri. Tocmai de aceea operatorul a fost si a ramas singurul furnizor de servicii de telecomunicatii cu care lucram. Intotdeauna am crezut ca nu te poti considera o firma serioasa daca nu ai numar de telefon furnizat de Romtelecom, iar in timp am inteles si de ce. De ani de zile, prin serviciile pe care ni le ofera, Romtelecom ne-a ajutat sa ne urmarim strategia de dezvoltare, sa crestem sanatos si sa le oferim clientilor nostri servicii mai complexe, mai bune si mai rapide. De ani de zile, in fiecare zi, raspundem fara ezitare oricaror provocari si suntem convinsi ca posibilitatile noastre de dezvoltare sunt nelimitate cata vreme avem alaturi de noi un partener care ne intelege.”


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri