Cosmote, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata romaneasca, anunta ca va lansa iPhone 4 in Romania pe 17 decembrie 2010, oferind o gama de planuri tarifare create special pentru smartphone.
iPhone 4 se remarca prin FaceTime, prin displayul Retina de la Apple si cea mai mare rezolutie de afisare posibila vreodata la un telefon.

Gadgetul are si o camera de 5 megapixeli cu blitz LED, care poate filma HD, procesor A4 Apple, un giroscop pe 3 axe si ofera cu pana la 40% mai mult timp pentru convorbiri (durata bateriei depinde de setarile dispozitivului, folosirea acestuia si alti factori).

Detalii despre preturile iPhone 4 vor fi disponibile, in curand, pe site-ul companiei.

Si Vodafone a anuntat ca iPhone 4 va fi disponibil din 17 decembrie in portofoliul de produse al companiei. Orange, cel mai mare jucator pe piata localade telefonie mobila, a lansat iPhone 4 de la finalul lunii septembrie, incepand de la pretul de 169 euro.

Citeste si Top 20 idei de cadouri de Sarbatori pentru iubitorii de gadgeturi



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri