Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) lanseaza pe 20 decembrie un apel prin care companiile mici si micjlocii si organizatiile non-guvernamentale pot depune pana in iulie anul viitor proiecte prin care sa obtina fonduri nerambursabile pentru conectarea la internet prin conexiuni broadband, upgradarea conexiunilor existente si achizitionarea echipamentelor conexe.
Bugetul total alocat acestui apel de proiecte este de 63,7 milioane de lei (14,8 mil. euro), valoarea maxima a finantarii nerambursabile acordate unei organizatii fiind de 100.000 lei, iar cea minima de 10.000 lei.

Rata de cofinantare este de 90% pentru IMM-uri si microintreprinderi si de 95% pentru ONG-uri.

Inregistrarea propunerii de proiect se va realiza online intre 20 decembrie 2010 si 29 iulie 201, la adresa www.fonduri.mcsi.ro.

Cererile inscrise electronic pana la 31 ianuarie 2011 vor prezenta bilantul anual pe 2009, iar cele inregistrate incepand cu 1 februarie anul viitor vor prezenta obligatoriu bilantul pe 2010.

Apelul este lansat pentru operaţiunea Operatiunea 3.1.1 – „Sprijinirea accesului la internet si la serviciile conexe”, din cadrul Domeniului Major de Interventie 1 – „Sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor”, Axa III – „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri