TechTeam Global, compania de servicii IT si Business Process Outsourcing a americanilor de la TechTeam, vrea sa angajeaza in prezent 50 de persoane si 150 de persoane in 2011, a declarat pentru Wall-Street, Corina Kottlar, director de resurse umane al companiei.
Compania cauta IT Helpdesk technicians, iar cei care doresc sa aplice pentru un astfel de job trebuie sa stie limbi straine si sa aiba cunostinte IT.

TechTeam Global avea in octombrie 250 de angajati la Bucuresti si 50 in provincie. Aproximativ jumatate din personalul furnizorului de servicii IT a fost recrutat in acest an.

Cei care isi doresc sa aplice pentru un astfel de job pot trimite CV-ul pe site-ul www.crazyaboutcomputers.ro

Compania a fost lansata pe piata locala la inceputul lui 2004.

Grupul TechTeam mai are detine in Romania si TechTeam Akela, divizia de dezvoltare software a TechTeam Global. Compania a fost lansata in 1998 de catre Lucian Butnaru sub numele de Akela si a fost cumparata in 2005 de catre americanii de la TechTeam Global.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri