Scurgerea de petrol din Golful Mexic, Cupa Mondiala din Africa de Sud si filmul Inception au fost printre cele mai discutate subiecte anul acesta pe site-ul de microblogging Twitter, au anuntat oficialii site-ului care este utilizat de aproximativ 200 de milioane de persoane.
Printre celelalte teme din top se mai numara cutremurul din Haiti, celebra Vuvuzela, iPad- tableta PC lansata de Apple in primavara, dar si caractita Paul, devenita faimoasa odata cu prezicerea scorurilor inregistrate de diferite echipe ale lumii la Campionatul Mondial.

In ceea ce priveste discutiile din domeniul tehnologiei, cele mai populare au fost cele despre iPad, sistemele de operare Android si Apple iOS, telefonul iPhone sau jocul pentru console Call of Duty Black Ops.

Pe de alta parte, fimele care au starnit cele mai multe reactii pe Twitter sunt Inception, Harry Potter si Talismanele Mortii si Scott Pilgrim impotriva tuturor, Sunt un mic ticalos (Despicable Me) si Karate Kid.

Anul acesta au fost publicate 25 de miliarde de mesaje (tweets).

Topul celor mai discutate 10 teme pe Twitter in 2010:


1. Scurgerea de petrol din Golful Mexic
2. Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud
3. Filmul Inception
4. Cutremurul din Haiti
5. Vuvuzela
6. Apple iPad
7. Google Android
8. Justin Bieber
9. Harry Potter si Talismanele Mortii
10. Caracatita Paul

Vezi toate topurile realizate de Twitter in functie de tema de discutie (muzica, filme, tehnologie, evenimente).



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri