Prin abonament, clientii beneficiaza si de acces nelimitat la Internet, 100 SMS/luna in retea, optiunea Happy Night (intre 00:00 si 07:00), Cost Control si upload la viteza de pana la 1,46 Mbps. Abonamentul permite si servicii de voce mobila, iar tarifele pentru apeluri sunt cele standard - 0,146 euro/min in retea si 0,198 euro/min in alte retele nationale. De asemenea, clientii primesc un bonus de 60 de minute de apeluri video in retea si 30 MMS.

Orange Tablet are un ecran tactil de 7 inchi si ofera acces la aplicatiile din Android Market prin sistemul sau de operare Android 2.1. Tableta permite aplicatii web-based sau Android pentru vanzare, raportare sau gestiune a timpului si a resurselor.

Noua tableta poate fi folosita si ca rama foto digitala, ceas de birou sau ecran pentru vizionarea filmelor HD. Orange Tablet este ergonomica, datorita suportului mobil de sustinere, fara a fi necesar un accesoriu suplimentar. In plus, este compatibila cu MP3 , PCM, AMR, AAC, codecuri precum H.264, MPEG4 si include 2 camere video, o memorie interna de 8GB, plus un slot de card microSD.

Orange Romania este prima tara din grupul Orange care lanseaza acest produs.