Cosmote, al treilea operator de telefonie mobila pe piata locala, comercializeaza telefonul iPhone 4 la preturi intre 739 si 2.679 de lei, in functie de abonament, arata datele publicate pe site-ul companiei.

Cea mai ieftina varianta de iPhone este cea de 16 Gb, utilizatorii avand posibilitatea sa cumpere telefonul la pretul de 739 de lei impreuna cu un abonament pe doi ani in valoare de 48,36 de euro pe luna (Cosmote Adventure).

Pe de alta parte, versiunea iPhone4 cu memorie de 32 GB are cel mai mare tarif (2.679 de lei) in cazul in care este cumparata cu un abonament de un an, in valoare de 18,60 de euro lunar (Cosmote Discover).

Cosmote a lansat noaptea trecuta iPhone 4, oferind reduceri de 15 % la toate produsele Cosmote si Germanos, in 13 magazine din tara intre orele 22.00-01.00.

Orange comercializeaza terminalul iPhone 4 de la finalul lunii septembrie, incepand de la pretul de 169 de euro, in cadrul abonamentului Pantera 49 incheiat pe doi ani, pentru care utilizatorii platesc lunar 49 de euro pentru serviciile de telefoni.

Pe de alta parte, cea mai scumpa varianta pentru achizitia telefonului este versiunea cu memorie de 32 de GB, pentru care clientul plateste 575 de euro si pentru care incheie un abonament de 24 de luni in cadrul abonamentelor Delfin, Pinguin, Pantera.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Setari Cookie-uri