IMM-urile si ONG-urile pot obtine 63,7 mil. lei pentru acces la internet

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a lansat un apel prin care companiile mici si micjlocii si organizatiile non-guvernamentale pot depune pana in iulie anul viitor proiecte prin care sa obtina fonduri nerambursabile pentru conectarea la internet prin conexiuni broadband, upgradarea conexiunilor existente si achizitionarea echipamentelor conexe, au anuntat oficialii ministerului.

Bugetul total alocat acestui apel de proiecte este de 63,7 milioane de lei (14,8 mil. euro), valoarea maxima a finantarii nerambursabile acordate unei organizatii fiind de 100.000 lei, iar cea minima de 10.000 lei.

Rata de cofinantare este de 90% pentru IMM-uri si microintreprinderi si de 95% pentru ONG-uri.

Inregistrarea propunerii de proiect se realizeaza online intre 20 decembrie 2010 si 29 iulie 201, la adresa www.fonduri.mcsi.ro.

Cererile inscrise electronic pana la 31 ianuarie 2011 vor prezenta bilantul anual pe 2009, iar cele inregistrate incepand cu 1 februarie anul viitor vor prezenta obligatoriu bilantul pe 2010.

Apelul este lansat pentru operaþiunea Operatiunea 3.1.1 – „Sprijinirea accesului la internet si la serviciile conexe”, din cadrul Domeniului Major de Interventie 1 – „Sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor”, Axa III – „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri