Orange, cel mai mare operator de telecom in Romania, a lansat propriul magazin de aplicatii, Orange App Shop, care se adreseaza exclusiv clientilor companiei si pana la sfarsitul lui decembrie va fi disponibil pentru zece modele de telefoane cu sistem de operare Android, Java sau Symbian.
In perioada urmatoare se va extinde gama de telefoane compatibile, iar acestea vor avea acces la Orange App Shop direct din meniu.

Magazinul de aplicatii poate fi descarcat gratuit din portalul Orange pe mobil si ofera acces rapid la aplicatii, jocuri, tonuri de apel si wallpapere.

Continutul descarcat este tarifat direct pe factura de telefon mobil sau din creditul de PrePay.

Traficul de date pentru navigare si descarcare este gratuit, iar intre 22 decembrie si 31 ianuarie, clientii care isi instaleaza Orange App Shop primesc cadou cinci aplicatii din diferite domenii.

„Vrem sa ne pozitionam ca un jucator important in domeniul aplicatiilor, un domeniu ce estimam ca va deveni rapid mass market. Nu ne propunem sa intram in concurenta cu celelalte magazine de acest gen, ci sa optimizam accesul la aplicatii: disponibilitate pentru majoritatea tipurilor de smartphone-uri, modalitati de plata simple si continut relevant.” a declarat Julien Ducarroz, director comercial pe segmentul consumer in cadrul Orange Romania.

Operatorul va comercializa in curand aplicatii proprii, precum Orange film si TV Live, si totodata va colabora cu dezvoltatorii locali de aplicatii, acestia urmand sa isi poata inscrie si comercializa aplicatiile pentru toti clientii grupului prin programul Partner Connect.

Totodata, operatorul planifica parteneriate si cu alte magazine, precum Ovi Store de la Nokia sau Windows Marketplace for Mobile de la Microsoft.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri