OTE detine in Romania pachetul majoritar de actiuni la Romtelecom, divizia locala de telefonie mobila Cosmote si reteaua de magazine Germanos, cu profil IT&C.

Intr-un document intern al OTE, Michael Tsamaz, presedinte si director general al OTE, a declarat ca de la 1 ianuarie consiliul de administratie nu va mai plati bonusuri pentru indeplinirea obiectivelor pentru anul 2011 si va retrage cardurile de cheltuieli pentru directori, informeaza Mediafax.

Decizia de a nu mai acorda bonusuri este motivata de situatia din Grecia si industria telecom, a adaugat el.

Citeste si:

Oficiali ai Deutsche Telekom, cel mai important actionar al OTE, au afirmat, recent, ca grupul elen trebuie sa diminueze costurile salariale. Deutsche Telekom detine 30% din actiunile OTE, iar statul elen 20%.

OTE, care face parte din divizia europeana a Deutsche Telekom, nu se ridica la nivelul asteptarilor grupului telecom german, a declarat seful pentru subsidiarele din Europa ale Deutsche Telekom, Guido Kerkhoff, intr-un interviu acordat cotidianului Financial Times Deutschland. Aceasta situatie trebuie sa se schimbe, iar Deutsche Telekom vrea sa-si salveze investitia in OTE prin masuri radicale, ca reduceri de personal sau de salarii, a spus Kerkhoff.