Marius Persinaru, promovat vicepresedinte Xerox pentru statele emergente

Marius Persinaru (47 de ani), cel care a fost din iulie 2009 vicepresedintele Xerox pentru operatiuni in statele emergente din zona de est a lumii a fost promovat din aceasta luna ca vicepresedinte pentru operatiunile din statele emergente ale companiei, el urmand sa conduca si tarile din zona vestica. Managerul va conduce strategia de operatiuni cu partenerii Xerox in peste 140 de tari, pe patru continente.

Astfel, daca pana acum Persinaru coordona operatiunile Xerox din zona de est a pietelor emergente (printre care Europa Centrala si de Est, Israel, Turcia, Rusia, Orientul Mijlociu, Africa si India) acestora li se vor mai adauga state din DMO Vest (de exemplu,tari din America Latina sau zona Caraibilor).

Persinaru s-a aflat intre 2004 si 2009. la conducerea Xerox Romania si Republica Moldova, filiala locala a unuia dintre cei mai importanti furnizori de imprimante si copiatoare din lume

„Unul dintre principiile de baza ale Xerox in DMO (developing markets operation)este flexibilitatea data de o structura descentralizata si cu responsabilizare totala la nivelul celor opt regiuni care compun pietele emergente (cinci in Est si trei in Vest)”, afirma Marius Persinaru.

Persinarul este absolvent al Facultatii de Inginerie Hidroenergetica din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti si face parte din echipa Xerox din 1998.

Xerox Romania si Republica Moldova este prezenta pe piata locala de 40 de ani prin 6 distribuitori, 27 de concesionari si peste 200 de reselleri autorizati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri