Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobile pe piata locala, a lansat Samsung Galaxy Tab in magazinele Cosmote si Germanos, cu preturi incepand de la 1.322 de lei cu abonamentul Connect Ultra+, pe doi ani si la pretul de 2.799 de lei, fara conectare. Preturile includ TVA.
Astfel, pretul porneste de la 1.322 de lei (310 euro) cu abonament Connect Ultra+, in valoare de 24,80 de euro pe luna, timp de doi ani. Fara conectare pretul este de 2.799 de lei (658 de euro).

Internetul mobil este accesibil cu ajutorul conectivitatii de tip 3G HSDPA la 7,2 Mbps si Wi-Fi.

Orange, liderul pietei locale de telecomunicatii, comercializeaza tableta cu 299 de euro, impreuna cu un abonament Colibri de 35 de euro pe luna, incheiat pe doi ani.

Pe de alta parte, Vodafone vinde Samsung Galaxy Tab cu intre 499 si 649 de euro cu abonamentele Internet Nelimitat a caror valoare lunara poate varia intre 8,32 si 17, 71 de euro pe luna, timp de doi ani. Fara conectare, tableta este comercializata de Vodafone cu 729 de euro.

Tableta PC, care ruleaza pe sistemul de operare Android, cantareste 380 de grame, are o memorie de 16 GB, ecran de 7 inchi (17,78 de centimetri) , doua camere foto, dintre care una frontata de 1,3 megapixeli si una in spate de 3 megapixeli cu blitz LED.

Samsung Galaxi Tab permite descarcarea a sute de aplicatii si jocuri din „Android market”, colecteaza intr-un singur loc mesajele din retele sociale, mesajele de pe Yahoo Messenger sau Google Talk, conturile de e-mail si SMS, permite citirea de carti electronice, ziare si reviste, citirea si editarea de documente Office si are instalate Google Maps, Google Latitude, Google Places.

Cosmote Romania avea 6,7 milioane de clienti la 30 septembrie 2010.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri