Vodafone mizeaza pe Facebook

Vodafone, al doilea operator de telefonie mobila din Romania, in parteneriat cu Facebook, cea mai mare retea sociala din lume, ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a accesa Facebook printr-o aplicatie dedicata telefoanelor mobile mai putin performante, compatibile Java.


Aplicatia si traficul de date sunt oferite gratuit utilizatorilor pana la 18 aprilie

“Dupa lansarea Opera Mini Vodafone, menita sa imbunatateasca viteza de navigare si experienta oferita de terminalele non-smartphone, suntem incantati sa oferim utilizatorilor de terminale mai putin performante o noua aplicatie gratuita, care optimizeaza navigarea pe Facebook. Numarul utilizatorilor Vodafone care folosesc telefonul mobil pentru a accesa Facebook s-a dublat in ultimele 6 luni”, a declarat Karsten Wildberger, directorul comercial al Vodafone Romania.

Aplicatia permite utilizatorilor sa vizualizeze si comenteze fotografiile, sa sincronizeze lista de contacte cu cea a prietenilor de pe Facebook, sa conecteze prin Facebook la alte servicii ale aplicatiei precum accesul la stiri ori jocuri.

Noua aplicatie este rezultatul unei colaborari intre Facebook si Snaptu, companir care ofera servicii mobile pentru 95% dintre utilizatorii de telefonie mobila ce nu au un smartphone avansat.

Noua aplicatie Facebook va fi disponibila utilizatorilor Vodafone Romania pentru download gratuit la http://facebook, direct prin telefon, sau la www.vodafone.ro/facebook, pentru PC.

Pentru a beneficia de noua aplicatie, utilizatorii trebuie sa aiba orice optiune de Internet pe Mobil de la Vodafone Romania activata si pot verifica daca telefonul este compatibil la www.vodafone.ro/setari.

Vodafone Romania este al doilea operator de telecomunicatii pe piata locala si avea la sfarsitul lui septembrie anul trecut aproximativ 9,84 milioane de clienti.

Sursa foto: Vodafone.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri