Utilizatorii primesc totodata 3.000 de SMS-uri si MMS-uri in retea, 75 de minute nationale si internationale si acelasi numar de SMS-uri nationale.

Extraoptiunea poate fi activata o data pe luna si costa 6 euro la prima activare, iar din cea de-a doua luna utilizatorii platesc 5 euro.

„Noua extraoptiune le ofera clientilor un pachet nou si avantajos ce imbina beneficii de voce, video si text, dar si minute gratuite catre Romtelecom”, a declarat Gabriel Ionita, Senior Manager, Products & Services Development in cadrul Cosmote Romania.

Aceasta poate fi activata trimitand gratuit un SMS, fara text, la 375 sau apeland gratuit *100# sau 1234.

Citeste si:

Pe de alta parte, cu cartela Bonus 48 Energy clientii primesc cate 1 euro credit bonus lunar timp de 48 de luni de la activare, la prima reincarcare de minim 4 euro din luna.

De asemenea, utilizatorii prepaid au la dispozitie oferte precum extraoptiunea My-Style (care costa 1 euro pe luna) sau extraoptiunea 5.000, care include 5.000 de minute si mesaje scrise in reteaua Cosmote pentru 1 cent. Costul extraoptiunii este de 6 euro.

Cosmote este controlat de grupul grec OTE, iar la finalul lunii septembrie anul trecut avea 6,7 milioane de utilizatori.