Utilizatorii de cartele Cosmote primesc 3.000 de minute si mesaje pentru 5 euro pe luna

Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, a lansat o extraoptiune care ofera utilizatorilor de cartele preplatite pana la 3.000 de minute in retea pentru apeluri de voce si video si acelasi numar de minute pentru apeluri in reteaua Romtelecom.


Utilizatorii primesc totodata 3.000 de SMS-uri si MMS-uri in retea, 75 de minute nationale si internationale si acelasi numar de SMS-uri nationale.

Extraoptiunea poate fi activata o data pe luna si costa 6 euro la prima activare, iar din cea de-a doua luna utilizatorii platesc 5 euro.

„Noua extraoptiune le ofera clientilor un pachet nou si avantajos ce imbina beneficii de voce, video si text, dar si minute gratuite catre Romtelecom”, a declarat Gabriel Ionita, Senior Manager, Products & Services Development in cadrul Cosmote Romania.

Aceasta poate fi activata trimitand gratuit un SMS, fara text, la 375 sau apeland gratuit *100# sau 1234.

Pe de alta parte, cu cartela Bonus 48 Energy clientii primesc cate 1 euro credit bonus lunar timp de 48 de luni de la activare, la prima reincarcare de minim 4 euro din luna.

De asemenea, utilizatorii prepaid au la dispozitie oferte precum extraoptiunea My-Style (care costa 1 euro pe luna) sau extraoptiunea 5.000, care include 5.000 de minute si mesaje scrise in reteaua Cosmote pentru 1 cent. Costul extraoptiunii este de 6 euro.

Cosmote este controlat de grupul grec OTE, iar la finalul lunii septembrie anul trecut avea 6,7 milioane de utilizatori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri