Konica Minolta a castigat prestigiosul premiu „2011 MFP Line of the Year” („Gama de echipamente multifunctionale a anului 2011”) acordat de catre Buyers Lab Inc. (BLI), leader global in furnizarea serviciilor de informare si testare din industria imaginilor digitale.
Premiul este acordat o data pe an producatorului a carui gama de echipamente este considerata ca fiind per ansamblu cea mai buna in urma rezultatelor unei evaluari de laborator riguroase pe care institutul de testare BLI o desfaoara pe parcursul a doua luni. Printre factorii care au fost luati in considerare s-au numarat fiabilitatea, calitatea imaginii, productivitatea, usurinta in utilizare, scanarea, atributele de conectivitate si valoarea generala. Au fost, de asemenea, analizate varietatea gamei si abilitatea sa de a oferi produse de calitate, potrivite pentru un spectru cat mai larg de clienti, indiferent de volumul solicitat.

George Mikolay, Senior Product Editor al BLI:
“Gama multifunctionalelor Konica Minolta a demonstrat in nenumarate randuri ca are ceea ce ii intereseaza cel mai mult pe utilizatorii finali: fiabilitate, usurinta in utilizare, productivitate si calitate a imaginii. Cu aceste performante remarcabile, preturi atractive si caracteristici robuste atat pentru gama produselor color cat, si pentru cea a produselor alb-negru, Konica Minolta este vendorul ce dispune in 2011 de cele mai apreciate produse.”

Exista motive intemeiate pentru care gama de multifunctionale Konica Minolta a primit distinctia „Line of the Year”. In ultimele 12 luni, Konica Minolta a castigat sase premii “Pick” pentru produsele office color, dobandind astfel premii pentru toate segmentele de viteza de printare, de la 22 la 65 ppm. Fiecare model testat s-a dovedit foarte fiabil si productiv, inclusiv in testele BLI pentru fluxurile job-urilor color menite sa simuleze utilizarea reala din mediul office. Echipamentele au dovedit, de asemenea, foarte bune capacitati de printare si scanare pe ambele fete, aspect crucial pentru companiile care doresc sa reduca din cheltuielile de exploatare si sa isi sporeasca grija fata de mediu. Specialistii de la BLI au fost impresionati de calitatea si stabilitatea imaginilor color printate, atribute pe care le-au considerat „un diferentiator important pentru Konica Minolta”.

Pentru a nu ramane in urma modelelor color, fiecare echipament Konica Minolta alb-negru testat anul trecut a castigat premii. In acest moment, Konica Minolta are premii “Pick” pentru echipamentele alb-negru din toate categoriile de viteze de printare, de la 22 la 75 ppm. La fel ca in cazul echipamentelor color, fiabilitatea acestor echipamente a dovedit performante peste medie in testele BLI pentru fluxurile job-urilor in utilizarea reala.

Atat echipamentele color, cat si cele alb-negru au dovedit per total o foarte mare usurinta in utilizare si masuri de securitate cuprinzatoare. Dezvoltatorii de software-uri pot integra cu aceste echipamente solutiile proprii de mangement al documentelor sau de monitorizare a costurilor prin intermediul bizhub Extended Solution Technology (bEST).

Olaf Lorenz, General Manager International Marketing Division a Konica Minolta Business Solutions Europe:
“MFP Line of the Year, acest premiu mult ravnit ce ne-a fost oferit de BLI, reprezinta pentru noi o recunoastere fundamentala. In ultimii ani, multifunctionalele noastre au fost recunoscute ca echipamente de top atat pe segmentul color cat si pe cel alb-negru. Demonstram astfel inca o data ca oferim calitate si performante exceptionale prin intermediul intregii game de produse.”

Despre Buyers Laboratory Inc.


Buyers Laboratory Inc. este o institutie independenta care din anul 1961 efectueaza teste iar rezultatele sale sunt cea mai buna sursa de informatii pentru utilizatori atunci cand este vorba de alegerea unui nou echipament de birou. BLI publica cele mai complexe rapoarte de testare in ceea ce priveste echipamentele de birou, care contin rezultate, preturi si informatii complete asupra configuratiilor echipamentelor - imprimante, faxuri, copiatoare si multifunctionale. Baza de date construita astfel a ajuns la peste 13.000 de produse.

Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost infiintata la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, existente pe piata locala inca din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions Romania a pastrat structurile si canalele de vanzari ale Minolta Romania, beneficiind de experienta de aproape 20 ani de existenta pe piata romaneasca si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca si in anii precedenti, rezultatele anului 2010 plaseaza Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania.

Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigura servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si ofera Servicii Optimizate de Printare bazate pe solutii complete de management al documentelor.

Pentru informatii detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu
Marketing Manager
Tel.: +40 21 207.4560
marketing(at)konicaminolta.ro

Termenii si numele produselor pot fi marci inregistrate ale detinatorilor acestora.
Imagini ale produselor sunt disponibile la adresa: www.konicaminolta-images.com





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri