Serviciile de televiziune digitala ofera ghidul electronic de programe (EPG - afiseaza emisiunile care urmeaza sa ruleze in urmatoarele 8 zile), serviciul de cautare avansata, posibilitatea crearii unei liste de programe favorite,18 canale de radio oferite gratuit.

Pe de alta parte, clientii de business pot beneficia de 11 canale in format HD si de optiunea DVR (facilitate care permite abonatilor sa inregistreze programele pe care doresc sa le vizioneze).

Orice serviciu de televiziune digitala necesita inchirierea unui mediabox, preturile pentru inchiriere variind intre 1.24 de euro pe luna (Mediabox Standard) si 7,44 de euro pe luna (Mediabox DVR-HD). Tarifele contin TVA.

Mediaboxul digital poate inregistra pana la 140 de ore, stocand pana la 320 GB si are doua tunere pentru inregistrarea simultana a doua programe.

„Dorim sa punem la dispozitia clientilor nostri un serviciu de televiziune digitala care sa se potriveasca nevoilor si dorintelor lor”, a declarat Cristina Costachescu, Director de Marketing al diviziei UPC Business.

Pe de alta parte, televiziunea analogica va fi oferita gratuit impreuna cu orice abonament de internet.

Cele doua abonamente disponibile pentru serviciul de televiziune digitala sunt: Business TV Digital Optim - care ofera 60 de canale pentru 6,20 euro pe luna si Business TV Digital Confort -care ofera 94 de canale pentru un abonament lunar de 9.92 euro. Preturile includ TVA.

Citeste si:

Clientii care isi doresc sa vizioneze programele in format de inalta definitie pot alege dintre optiunile: HD cu 9 canale disponibil numai cu Digital TV Optim la pretul de 4,96 euro pe luna si HD Plus cu 11 canale disponibile doar cu abonamentul Digital TV Confort la pretul de 4,96 pe luna.

UPC Business este divizia de business a UPC Romania si ofera solutii pentru retele virtuale private, sisteme intranet si extranet, retele de telefonie privata, videoconferinte, video monitorizare pentru companii din sectorul bancar, transporturi, distributie si logistica, educatie sau administratie publica.

Divizia UPC Business este prezenta in 9 tari din Europa: Olanda, Austria, Elvetia, Irlanda, Polonia, Cehia, Slovacia, Romania si Ungaria.

UPC Romania, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de telecom, a inregistrat in primele noua luni din 2010 afaceri de 91,8 milioane de euro.

La finalul lui septembrie, UPC inregistra 1.554.200 de abonamente (unitati generatoare de venituri) pentru serviciile de televiziune, internet si telefonie fixa, mai putin cu 84.000 fata de aceeasi perioada din 2009.

UPC avea la sfarsitul trimestrului al treilea 1.156.000 de clienti de televiziune, 142.200 de utilizatori de telefonie fixa si 256.000 de clienti de internet.