Cosmote anunta disponibilitatea unui nou smartphone cu sistem de operare Android, Motorola Defy, care este disponibil in toate magazinele operatorului, cat si la Germanos, la pretul de 199 lei (TVA inclus).
Motorola Defy are un ecran tactil de 3,7”, browser de Internet cu Adobe Flash Lite incorporat, camera foto de 5 megapixeli cu blitz, zoom digital si auto focus, card inclus de 2GB, tehnologie CrystalTalk Plus care amplifica vocea prin actiunea inteligenta a doua microfoane.

De asemenea, Motorola Defy beneficiaza de DLNA, ceea ce permite vizualizarea, stocarea si impartirea continutului multimedia cu alte aparate compatibile din locuinta, precum televizoare HD, console de jocuri si calculatoare.

Un element de noutate este reprezentat de Media Player-ul Conectat la Internet. Smartphoneul poate fi personalizat cu ajutorul celor peste 100.000 de aplicatii, widget-uri si jocuri disponibile pe Android Market. In plus, acesta ofera acces la serviciile Google, precum Google Search, Google Maps si Gmail.

Motorola Defy este deja disponibil in Romania in toate magazinele Cosmote si Germanos la pretul de 199 lei (TVA inclus) cu planul tarifar Cosmote Adventure si 179 lei (TVA inclus) in cazul portarii numarului in reteaua Cosmote pentru acelasi plan tarifar. Totodata, dispozitivul poate fi achizitionat la pretul de 1.199 lei (TVA inclus), fara conectare.

Sursa foto: http://www.motorola.com/Consumers/XW-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/MOTOROLA-DEFY-XW-EN


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri