Cosmote anunta disponibilitatea unui nou smartphone cu sistem de operare Android, Motorola Defy, care este disponibil in toate magazinele operatorului, cat si la Germanos, la pretul de 199 lei (TVA inclus).

Motorola Defy are un ecran tactil de 3,7”, browser de Internet cu Adobe Flash Lite incorporat, camera foto de 5 megapixeli cu blitz, zoom digital si auto focus, card inclus de 2GB, tehnologie CrystalTalk Plus care amplifica vocea prin actiunea inteligenta a doua microfoane.

De asemenea, Motorola Defy beneficiaza de DLNA, ceea ce permite vizualizarea, stocarea si impartirea continutului multimedia cu alte aparate compatibile din locuinta, precum televizoare HD, console de jocuri si calculatoare.

Un element de noutate este reprezentat de Media Player-ul Conectat la Internet. Smartphoneul poate fi personalizat cu ajutorul celor peste 100.000 de aplicatii, widget-uri si jocuri disponibile pe Android Market. In plus, acesta ofera acces la serviciile Google, precum Google Search, Google Maps si Gmail.

Motorola Defy este deja disponibil in Romania in toate magazinele Cosmote si Germanos la pretul de 199 lei (TVA inclus) cu planul tarifar Cosmote Adventure si 179 lei (TVA inclus) in cazul portarii numarului in reteaua Cosmote pentru acelasi plan tarifar. Totodata, dispozitivul poate fi achizitionat la pretul de 1.199 lei (TVA inclus), fara conectare.

Sursa foto: http://www.motorola.com/Consumers/XW-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/MOTOROLA-DEFY-XW-EN


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Ceasuri smart care te ajuta sa faci mai mult sport