Google a angajat, in urma cu patru ani, 6.131 de persoane, iar anul trecut compania a adaugat inca 4.600 de oameni, ajungand ca, la finalul lui 2010, sa aiba o echipa globala formata din 24.400 de angajati.

Oficialii gigantului online nu au precizat cate perosane din cele care urmeaza sa se alature echipei vor lucra in Statele Unite sau unde vor fi recrutati cei mai multi oameni.

Compania a deschis, in noiembrie 2010, un birou de afaceri in Bucuresti, condus de Dan Bulucea, fostul director de business si marketing de la Microsoft Romania.

Citeste si:

Echipa locala, formata in prezent din Dan Bulucea, country manager, si Norbert Simionescu, account strategist, va fi responsabila pentru dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei Google in Romania, stabilirea unor relatii de afaceri cu partenerii romani, comunicarea catre companiile locale a beneficiilor prezentei online si vanzarile directe de publicitate.

In prezent, Google Romania se afla in cautarea a doi oameni care sa se ocupe de marketing si comunicare si a unei persoane pe vanzari.