Google planuieste sa angajeze peste 6.200 de persoane anul acesta, crescand astfel echipa cu un sfert, aceasta intentie reprezentand o premiera in istoria gigantului online, potrivit NYDailyNews.com.
Google a angajat, in urma cu patru ani, 6.131 de persoane, iar anul trecut compania a adaugat inca 4.600 de oameni, ajungand ca, la finalul lui 2010, sa aiba o echipa globala formata din 24.400 de angajati.

Oficialii gigantului online nu au precizat cate perosane din cele care urmeaza sa se alature echipei vor lucra in Statele Unite sau unde vor fi recrutati cei mai multi oameni.

Compania a deschis, in noiembrie 2010, un birou de afaceri in Bucuresti, condus de Dan Bulucea, fostul director de business si marketing de la Microsoft Romania.

Echipa locala, formata in prezent din Dan Bulucea, country manager, si Norbert Simionescu, account strategist, va fi responsabila pentru dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei Google in Romania, stabilirea unor relatii de afaceri cu partenerii romani, comunicarea catre companiile locale a beneficiilor prezentei online si vanzarile directe de publicitate.

In prezent, Google Romania se afla in cautarea a doi oameni care sa se ocupe de marketing si comunicare si a unei persoane pe vanzari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri