RCS & RDS, cel mai mare furnizor de servicii de televiziune pe piata locala, relanseaza canalul de filme Digi Film sub forma unui canal cu plata (Premium Pay TV) si incepand cu luna martie va percepe o taxa de 3 lei pe luna abonatilor care isi doresc acest program.
Astfel, cei care acum receptioneaza varianta gratuita a Digi Film, de la 1 februarie vor putea viziona gratuit timp de o luna noul program Digi Film Premium Pay TV. Cei care vor dori sa poata vedea in continuare programul vor plati o taxa de 3 lei incepand cu 1 martie, conform datelor furnizate de call-centerul operatorului.

Programul Digi Film va fi disponibil tuturor abonatilor de televiziune digitala ai RCS&RDS si va putea fi receptionat si in format de inalta definitie, la acelasi pret, de catre clientii abonati la serviciile de televiziune digitala prin cablu ai companiei.

Cei care nu dispun de serviciile HD, vor putea recetiona Digi Film HD utilizand un decodor care costa 4 lei pe luna.

RCS&RDS a lansat postul Digi Film in mai 2007 intr-o varianta cu plata (Digi Film Pay-per-View), insa din toamna 2009 operatorul a introdus si o versiune gratuita.

Abonatii Digi TV Satelit, care aveau la dispozitie Digi Film Pay-per-View, dispun acum de inca un canal de filme Digi.

RCS&RDS detine canalele de filme Digi Film si Digi Film Pay-per-View, posturile de televiziune Digi Sport si Digi Sport Plus si programul generalist 10TV, lansat in decembrie anul trecut.

In septembrie anul trecut, operatorul avea 2,1 milioane de abonati de cablu digital si analogic. Pe de alta parte, la finalul lui 2009, compania avea 1,1 milioane de clienti de televiziune digitala prin satelit.

RCS & RDS este cel mai mare furnizor de televiziune pe piata locala si unul dintre cei mai mari operatori din regiune, compania avand activitati si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia.

Principalii concurenti ai RCS&RDS sunt Romtelecom si UPC Romania.

RCS&RDS a avut afaceri de 391 milioane de euro si profit net aproximativ 50 de milioane de euro in 2009.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri