Compania locala Televoice lanseaza o tableta Android incepand cu 750 de lei

Televoice, compania care detine brandul Evolio, lanseaza din februarie o tableta PC care ruleaza pe sistemul de operare Android si care costa 750 de lei (cu TVA), au anuntat oficialii producatorului.

Incepand cu 1 februarie se pot lansa precomenzi pe site-ul www.evolio.ro, iar din 15 februarie produsul va putea fi cumparat si din retelele de retail

“ Evolio tinteste o cota de piata de 15 % din piata tabletelor in Romania, estimata pentru 2011 la 50 000 de unitati“, a declarat Liviu Nistoran, presedintele Evolio.

Tableta denumita EvoTab TB1 (foto), are un ecran tactil de 7 inchi (17,78 cm), are o greutate de 360 grame si o grosime de numai 11 mm.

Evotab dispune de acces internet broadband prin Wi-Fi integrat sau 3G prin conectarea unui modem 3G extern. Bateria are autonomie de pana la 14 ore.

Memoria interna de 4GB poate fi extinsa pana la 36 GB cu card de memorie micro SD.

Evotab poate reda filme in format de inalta definitie, poate citi carti electronice si rula aplicatii precum Skype, MSN, Youtube HD, Facebook, e-mail,jocuri si aplicatii disponible in Android Marketplace.

Evolio a dezvoltat in colaborare cu Livenews.ro si Presaonline.com un serviciu de stiri pentru aceasta tableta, iar noutatile sunt transmise in timp real si pot fi citite si in mod offline.

De asemenea utilizatorii Evotab beneficiaza gratuit de revista presei nationale si locale.

Compania a lansat in urma cu doua luni si primul cititor de carti electronice romanesc ( Evobook) produsul intrand pe o piata pe care Nistoran o estimeaza la 3 milioane de euro in acest an si 10 milioane de euro in 2013.

Sursa foto: Televoice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri